divendres, 13 d’abril del 2018

Inscriu-te al nou XIC Poble Sec, "Caravasar"

Obrim les inscripcions per a la 7a edició del XIC Poble Sec, que aquest any arriba amb moltes novetats:
  • Format intensiu: els tallers es concentraran als mesos de juny i juliol. 
  • Espectacle de carrer: el XIC torna a trepitjar l'asfalt, com als inicis de la Rua XIC, i actuarem a la Plaça Margarida Xirgu. 
  • Dansa integrada: el llenguatge escènic serà el de la dansa-moviment, integrant tota la diversitat funcional de les persones participants, amb l'acompanyament de Jordi Cortés, Gloria José i ballarins/es de la Cia. Liant la troca. Cadires de rodes i cotxets infantils seran no només benvinguts, sinó part fonamental de la posada en escena. 
  • Escenografia: crearem col·lectivament una escenografia pensada per al moviment, per transformar la plaça en un caravanserrall on les cultures es troben, amb l'acompanyament d'Eva Vilanova i Júlia Gutiérrez (Art&Coop).
  • I serà un gran esdeveniment, inclòs tant al programa de la Festa Major del Poble Sec com al Festival Grec de Barcelona!!!
Habitants del Poble Sec i barris de l'entorn, en tota la diversitat funcional, d'edats, gèneres, orígens culturals... No calen coneixements previs, només compromís i ganes de viure l'experiència CARAVASAR!

1 comentari:

  1. revlon titanium max edition
    Revlon titanium mens ring titanium max titanium uses edition. titanium watch band The Red Wing is the ti89 titanium calculators latest variant of the Revlon premium line and features titanium uses a refined look and an extra

    ResponElimina