dijous, 1 de març del 2018

Explorant la temàtica amb el XIC Sant Martí

Ja està en marxa la 2a edició del XIC Sant Martí!!! 

Aquesta vegada, comptem amb cares conegudes de la 1a edició, però també amb participants noves que s'han sentit atretes per la passió pel teatre. És un grup enriquidor, el qual compta amb una diversitat de participants, joves i grans, que s'uneixen amb un mateix objectiu: fer teatre comunitari

És un grup molt estable: de les 36 persones que van omplir el full d'inscripció, s'ha consolidat el grup amb 30 participants. 



Fotografia: Catalina Ricaurte

En la cerca de la temàtica de treball mitjançant jocs, activitats grupals i individuals s'han tractat temes com la solitud de la gent gran, la barrera social (individualisme), la rutina, la llibertat d'expressió, la discriminació, la delinqüència, les drogues, la inseguretat al barri, l'assetjament escolar, la violència de gènere, la societat actual de les comunicacions/anticomunicació... 

Encara que tots els temes tractats són molt importants, el que més interès desperta entre tots els participants és el de la solitud de les persones grans en l'actualitat i com, amb el pas del temps, han canviat les relacions familiars. Amb el tema ja decidit, a poc a poc es va construint el guió a través d'improvisacions, escenes divertides i el millor de tot: aprofitant la creativitat de cadascun dels participants. 



Fotografies: Joel Alvarez

Tot i que l'obra dia rere dia va agafant més forma, encara queda molt que crear i assajar fins sortir a donar-ho tot a la Festa Major del barri el proper novembre... Si voleu saber més sobre aquest procés de creació, seguiu el nostre blog! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada