divendres, 3 de novembre del 2017

No us perdeu el primer espectacle XIC Sant Martí!

Ja estem al compte enrere per l'estrena de Parets de paper: passat i present de Sant Martí de Provençals. Ens fa moltíssima il·lusió perquè es tracta del primer espectacle comunitari del projecte Creació XIC al districte de Sant Martí. 

Cartell dissenyat per la Lorena Salvador, a partir d'una foto cedida 
per l'Associació de Veïns de Sant Martí de Provençals. 


Sinopsi de l'espectacle:


És un dia trist per la Maria i la seva família: demà els desnonaran de casa seva i no hi ha res a fer. Segur? Les cartes de l’àvia Conchita els descobriran la història del barri, de la seva gent i les seves lluites per un habitatge digne, equipaments públics, l’arribada del metro... I si aquells papers plens de records tinguessin la clau per canviar el present?

Parets de paper: passat i present de Sant Martí de Provençals és una producció de teatre comunitari creada i interpretada per una trentena de veïns i veïnes d'una gran diversitat, amb la col·laboració d'entitats i equipaments culturals. Aquest espectacle és el resultat de la primera edició de Creació XIC al districte de Sant Martí, un projecte comunitari d'arts escèniques que promou la convivència en la diversitat als barris de Barcelona des del 2011.


Dues úniques funcions a l'Auditori de Sant Martí de Provençals, en el marc de la Festa Major de Sant Martí: 

  • Dissabte 11 de novembre a les 20:00 h.
  • Diumenge 12 de novembre a les 19:00 h. 

Recollida d'entrades anticipades presencial a la 3a planta del Centre Cívic de Sant Martí. El dia de les funcions, les entrades que restin lliures estaran disponibles des d'1 hora abans de l'inici.

Fes servir els hashtags #Paretsdepaper i #CreacioXIC per compartir i seguir les darreres notícies! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada