dilluns, 17 d’abril del 2017

Guió enllestit al XIC Poble Sec!

Després d'uns mesos de treball, coneixença i exploració entorn els diferents temes que ens interessen, el nostre proper espectacle de creació comunitària ja te guió! A partir de les idees que han anat sorgint en les improvisacions i de les obres que vam veure a la visita al Museu Nacional d’Art de Catalunya, algunes de les participants, reunides en una comissió de guió participatiu, han anat donant forma a les escenes.

Així doncs, entrem en la fase d'assaig de l'espectacle. En els propers mesos, cada actor i actriu aprofundirà en el seu personatge i totes juntes acabarem de polir els diàlegs i les escenes. També decidirem el vestuari, l'atrezzo i l'escenografia, que aquest any comptarà amb nous recursos escènics... Tot això, mentre acabem de definir les dates de les funcions. Ja ho veieu: tenim molta feina per davant i moltes ganes de fer-la!

Fotografies: Helena Macruz

Però no us volem donar més pistes! Només ús avancem que l'estrena del nostre espectacle serà el proper 15 de juliol al Museu Nacional. Us ho perdreu? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada