dimecres, 7 de setembre del 2016

Espectacle Movent-nos. Creació comunitària

El XIC ja està escalfant motors i preparant-nos per una tardor plena d'activitat!

Abans de començar, però, volem recordar l'espectacle comunitari que vam construïr aquest estiu amb veïns i veïnes del barri, en col·laboració amb l'Institut del Teatre, i que vam presentar durant la Festa Major del Poble Sec. Això va ser el dijous 21 de juliol a la Plaça de las Navas. Hi ereu?

Una quarantena de veïns i veïnes del barri i la ciutat, entre 3 i 76 anys d'edat, van compartir un procés breu i intens de creació col·lectiva amb el llenguatge del Teatre moviment. Vam tenir el privilegi d'assajar a la magnífica Aula doble de l'Institut del Teatre. Les escenes de l'espectacle giraven entorn la vida al barri, com ens afecta personal i col·lectivament el dia a dia d'estrés, que sovint ens fa sentir soles i desorientades dins de la multitud. També sobre la força de la comunitat, el descobriment de l'altri i de l'entorn, i el plaer de compartir les coses senzilles de la vida.

Vau veure el reportatge que ens va fer BTV?

Ens il·lusionava compartir l'espectacle a la plaça, amb molts altres veïns i veïnes a qui volíem fer partíceps de les nostres imatges i reflexions. I així va ser! Amb la plaça plena d'espectadores, fins i tot una quinzena d'espontànies es van sumar a les nostres propostes de moviment i so, esdevenint artistes de l'espectacle. Tot un èxit!




Fotografies: Filo Orellano

La nit va continuar al sopar de germanor al carrer Elkano, on seguir gaudint i compartint la Festa Major del barri. Així vam inaugurar les vacances del XIC, que torna ara amb energia renovada i moltes notícies. Estigueu atents i atentes!  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada