dimarts, 3 de maig del 2016

El XIC actua al Cabaret solidari d'Artixoc

No ens ho vam pensar dues vegades quan Artixoc en va proposar de participar al seu Cabaret Solidari de varietats, per tal de recaptar fons pel Festival Artescape 2016 d'arts de carrer, un projecte d'art comunitari que ens encanta! 

Això va ser el passat dissabte 30 d'abril i el lloc escollit era el bar de Can Batlló, un espai amb un petit escenari i escalinata que recorda als cafès-teatre i cabarets clàssics. 

Del darrer espectacle del XIC, Fils de vida, que repassa la història del Poble Sec i el Paral·lel al llarg del segle XX, vam aïllar les dues escenes de cabaret que conté: els cuplés dels anys 20 i la revista dels anys 50. Els vam adaptar al nou escenari, ens vam omplir de purpurina i plomes... i cap a Can Batlló!!! 

D'aquesta nit tan divertida ens emportem una boníssima experiència i molt de carinyo del públic, alguns trucs de maquillatge... i un miler de selfies del camerino!! 

Volem agrair a Artixoc que hagi comptat amb nosaltres. Mil gràcies a l'Àgia, el Santi, la Laura, el Pepe, tot l'equip d'Artixoc i de Can Batlló, la resta d'artistes que van actuar i, per descomptat, totes les persones que ens van venir a veure! 




Les nostres fantàstiques vedettes, cupletistes i cabareteres, en diversos moments de l'espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada