dimecres, 9 de gener del 2013

Primera Trobada

El Poble Sec no està sec! Poble Sec Verd!

Participa en la Rua FlashMob XIC 2013.
Diumenge 5 de maig. Espectacle + Rua + FlashMob + Dinar Popular.

Projecte d’Art Comunitari RuaXIC, guanyador del 1er Premi d’Associacions de Barcelona 2011.





1)  El tema d'aquesta edició és: natura, primavera i l'aigua. 

2)  Vestuari: I per anar tots a una cada entitat i grup heu de decidir de que anireu disfressats (animals, insectes...). Quant ho tingueu pensat ens ho dieu. Si voleu ajuda podem anar a fer un taller de manualitats.*

3)  Data: es realitzarà el diumenge 5 de maig a les 12 hores, per acabar a la Plaça Navas amb el FlashMob conjuntament amb el Cooperasec i un dinar popular.
Responeu a l'enquesta per veure si us va bé?

4)  Seccions: Es va decidir treballar en vàries seccions per poder facilitar la creació i la relació en xarxa, i ja van sortir varies idees.
  • Flahsmob: el grup de Dansa de Marabal coordinarà la coreografia conjuntament amb el Pla Comunitari, tots els grups i persones motivades. (que són moltes).
  • Taller percussió per a joves: en aquest taller dirigit pels Tabalers del Poble Sec es treballarà la percussió amb materials reciclats i tradicionals.
  • Taller plàstica amb nens i nenes: taller dirigit a nenes i nenes de 6 a 10 anys.
  • *Tallers vestuari i manualitats a "domicili". Es realitzaran petits tallers en espais, centres educatius i de dia del barri.
  • Taller - Assajos Teatre de carrer: enfocat a la creació i assaig de l'espectacle. Es realitzarà a la Ciutat del Teatre.
  • Difusió: es fomentarà l'ús de les xarxes socials i la promoció en cada entitat per a motivar als usuaris i usuàries de cada de cada entitat.
(Les dates dels taller i trobades s'estan concretant)

Centre de Interès
En aquesta edició s’ha proposat La primavera –naturalesa, tot i que encara està en procés de debatre i veure modificacions amb la gent de barri.

Aquest centre d’interès ens permet diversificar molt el vestuari i maquillatge, i treballar el concepte del reciclatge als espais educatius i entitats del barri.

Pre-guió
 Es començarà en la Plaça del Sortidor sobre les 18 hores amb un espectacle interpretat pels grups de teatre que hagin participat en els tallers. Totes aquelles persones que vinguin disfressades tindran unes consignes més simples perquè participin activament de l’actuació.

Un cop acabada l’actuació al Sortidor s’iniciarà la rua en direcció a la Plaça Navas, amb percussió i petites consignes per fer més viu el recorregut. Al arribar a la plaça Navas es finalitzarà la rua amb una FlashMob multitudinària, amb entitats i veïns i veïnes del barri.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada